Menu
Forside
  Bestil fly & Hotel
   Bestil bil
    Bestil hotel
     Storbyferie
      Feriemål
      Ferieboliger
       Bestil Forsikring
        Information
         Teater i London

          Polen 

          At rejse til Polen er en oplevelse værd.

          Polen er et land i udvikling, der har rigtig meget at byde på. Det gæstfrie land har i kraft af sin geografi og historie både fungeret som bro og grænseland mellem Øst- og Vesteuropa. 

          Ønsker man at opleve, hvordan et land genopfinder sig selv fra bunden, bør man besøge Polen, der er en mangesidet nation af forskellige religioner og kulturer. Her er alt lige fra moderne storbyer til landområder, hvor hestevognen stadig er det foretrukne køretøj. 

          En rejse til Polen byder på mange muligheder og vi hjælper naturligvis gerne med at finde den helt rigtige ferie til dig.

          Bedste rejsetid
          Turistsæsonen spænder fra maj til september, men topper i juli og august. Hvis man ønsker at undgå for mange turister, bør man rejse i yderkanten af sæsonen. De store byer kan dog også besøges om vinteren.

          Mad og drikke
          I Polen spiser man dagens største måltid mellem kl.15 og 18. Her indgår ofte kartofler og forskellige former for kød. Desuden spiser mange en let måltid senere om aftenen, der skylles ned med te. 

          Lokal transport
          Polen har et omfattende og billigt offentligt transportnet, men man oplever sommetider at busserne og togene er overfyldte og langsomme. Der flyves indenrigs mellem de større byer i landet.

          Bus
          Bus transport i Polen bliver for det meste drevet af de statslige selskaber PKS og PPKS, men man kan også komme rundt med private busselskaber. Busbiletter koster cirka det samme som togbilletter. 

          Tog
          De polske statsbaner, PKP tilbyder nogle af de billigste togrejser i Europa. Desuden er selve jernbanenettet utroligt finmasket, hvilket betyder, at man kan komme rundt til selv de mindste egne i Polen. 

          Taxi
          Der er installeret taxameter i alle polske taxaer, men man skal sikre sig, at de er slået til, når turen begynder. Ofte bliver turister nemlig afkrævet for mange penge, hvilket kan undgås, hvis man bestiller en taxa fra sit hotel og forhører sig om de normale priser.

          Valuta
          1 polsk zloty (Zl) = 100 groszy          Du kan vælge mellem flybillet t/r eller en pakkerejse til Krakow med 2 dages ophold eller mere.

          Det er ofte billigere at bestille en pakkerejse med enten hotel eller bil hos Krone Rejser sammen med flybilletten.

          Læs om Krakow i menuen til venstre!

          Læs mere om Polen:

          Polen - Wikipedi
          Alt om Polen
           
          VALGTE
          FERIEMÅL